Wiesz co? Bo przypomniałem sobie, że musiałem do nich pisać o podanie mi wysyłki za sam pasek. Te 50 dolarów (choć ja miałem początkowo 30 dolarów) to była cena wysyłki za zegarek. Może napisz do nich w tej sprawie?
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#17 Wysłany: 2010-04-30, 20:33
Już pozamiatane, kupiłem inne na Jebaju. Wczoraj na paski wydałem prawie 200zł i za zegarek zapłaciłem 25% ponad założony budżet. Jestem nędzarzem i nic nie kupuję przez najbliższy weekend .
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#23 Wysłany: 2010-04-30, 21:18
No raczej z moją, przecież nie Blaza . moja wyleczyłaby mnie z nałogu w pięciominutowej, krótkiej, aczkolwiek burzliwej, rozmowie. A raczej monologu, połączonym z pewnymi teatralnymi gestami typu pakowanie walizek
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
No raczej z moją, przecież nie Blaza . moja wyleczyłaby mnie z nałogu w pięciominutowej, krótkiej, aczkolwiek burzliwej, rozmowie. A raczej monologu, połączonym z pewnymi teatralnymi gestami typu pakowanie walizek
Eee to co Ty Tomek z moją żoną mieszkasz w sumie mam tak samo na imię
#26 Wysłany: 2010-05-05, 16:37
Wozu, bo wszystkie baby są takie same . Są, oczywiście, wyjątki od reguły. Np. Wiolka . I zaraz się sypną posty, jakie to wspaniałe, tolerancyjne i wyrozumiałe małżonki mają nasi kumotrzy . Tylko ciekawe, czy im SZCZERZE mówicie, ile kasy na zegarki wydajecie? Nie sądzę
Wozu [Usunięty]
#27 Wysłany: 2010-05-05, 16:51
TomekR napisał/a:
Tylko ciekawe, czy im SZCZERZE mówicie, ile kasy na zegarki wydajecie? Nie sądzę
Dobrze prawisz Kumotrze nic dodać nic ująć
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy