Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 55 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 1929 Skąd: Warszawa
#23 Wysłany: 2010-04-21, 14:34
U mnie wszystkie (3) paski jakie miałem w marinach były do dupy. Tylko klamry sie nadają.
A jesli chodzi o nazewnictwo zegarków kształtem przypominających Luminora, tudziez Radiomira, to zamiast Chonominora i Chinomira (łatwo pomylic) proponuje nazwy odpowiednio: Lumimaryna i Radiomaryna Moim zdaniem wygodniejsze i przejrzystsze
maciek [Usunięty]
#24 Wysłany: 2010-04-26, 11:13
bow napisał/a:
Świetny pasior do Chinominora - czyli 24mm - to Krzysiek Reda s23.
Stosunek jakość-cena jest nie do pobicia. Za trzy dyszki dostajesz kawał pacha z klamrą pre-v.
Niestety zdaje się, że tego modelu nie ma w szerokości 22mm. A naprawdę jest przezacny, przydał by mi się do ciągle będącego w drodze pilota.
Stosunek jakość-cena jest nie do pobicia. Za trzy dyszki dostajesz kawał pacha z klamrą pre-v.
Niestety zdaje się, że tego modelu nie ma w szerokości 22mm. A naprawdę jest przezacny, przydał by mi się do ciągle będącego w drodze pilota.
Oj, gdyby był ten pasek w szerokości 22 mm, to by był pogromcą wielu pasków "zacniejszych marek".
Ale może kiedyś się doczekamy tej szerokości? Albo może zasugerować to producentowi?
_________________ Bawią się wszyscy?
maciek [Usunięty]
#26 Wysłany: 2010-04-28, 09:43
Telekom napisał/a:
matyr napisał/a:
bow napisał/a:
Oj, gdyby był ten pasek w szerokości 22 mm, to by był pogromcą wielu pasków "zacniejszych marek".
Ale może kiedyś się doczekamy tej szerokości? Albo może zasugerować to producentowi?
dowiedziałem się właśnie u źródeł , że taki pasek będzie w szerokosci 22mm!!! Dostępny w drugiej połowie maja. Zamówiłem wstępnie 4 sztuki, ciekawe co mi odpiszą.
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#28 Wysłany: 2010-04-28, 10:18
bow napisał/a:
Na Masselu zamawiałeś?
No, no, no... s23 w wydaniu 22mm. Toć to zmiażdży rynek pasków w naszym kraju
Promocje w Aparcie sięgną 90%
No to Reda pozamiatał .... Wreszcie ...
maciek [Usunięty]
#29 Wysłany: 2010-04-28, 10:31
bow napisał/a:
Na Masselu zamawiałeś?
No, no, no... s23 w wydaniu 22mm. Toć to zmiażdży rynek pasków w naszym kraju
Promocje w Aparcie sięgną 90%
na masselu, właśnie dostałem maila.
Będą 3 kolory czarny, ciemny i jasny brąz. Mam się przypomnieć w ostatnim tygodniu maja z zamówieniem.
Sympatyczny pan obiecał, że będę jednym z pierwszych...