Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#1486 Wysłany: 2013-01-16, 20:55
Maciek nie ma co zapominać, tylko brać trzeba. no może nie na zatoce bo tam nie najtaniej a w sklepie u któregoś z majfrendów.
Fotki zrobię w sobotę bo fotograf ze mnie kiepski a jak dołożyć do tego brak dobrego oświetlenia to wychodzi, że lepiej pooglądać fotki w necie
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#1488 Wysłany: 2013-01-16, 20:57
Maciek nie ma co zapominać, tylko brać trzeba. no może nie na zatoce bo tam nie najtaniej a w sklepie u któregoś z majfrendów.
Fotki zrobię w sobotę bo fotograf ze mnie kiepski a jak dołożyć do tego brak dobrego oświetlenia to wychodzi, że lepiej pooglądać fotki w necie
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
maciek [Usunięty]
#1489 Wysłany: 2013-01-16, 20:57
ale właśnie nie znalazłem ani u majfrianda, ani w necie fotki, na której ten granat jednoznacznie widać... Zrób coś w świetle dziennym i podeślij, co?
maciek, Panda ma taki odcień - połączenie granatu, z grafitem i wuj wie czym jeszcze. W zasadzie kolor zależny od światła. Ten jednokolorowy chyba jednak jest ciemniejszy - a może jednakowy? Nigdy nie macałem obu na raz.
[ Dodano: 2013-01-16, 20:59 ]
a tak btw. z Twoim ADHD Ty się zastanawiasz czy kupić? Kup i jak nie podejdzie to znajdziesz kilka osób na niego chętnych
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
maciek [Usunięty]
#1491 Wysłany: 2013-01-16, 21:01
Michał napisał/a:
a tak btw. z Twoim ADHD Ty się zastanawiasz czy kupić? Kup i jak nie podejdzie to znajdziesz kilka osób na niego chętnych