#1 Wysłany: 2010-02-23, 22:17 Moja galeria znowu ożyła
Korzystając z dwu dni urlopu (co prawda spędzonego na załatwianiu spraw różnej natury w różnej natury instytucjach), postanowiłem wrócić do dokumentacji fotograficznej mojej kolekcji. Po próbach z kontem na Imageshack, postanowiłem postawić galerię na wcześniej używanej przeze mnie Picasie. Zaletą jest synchronizacja galerii z katalogiem poprzez program. Wadą (Imageshack miał podobnie) - brak możliwości tworzenia głębszej struktury katalogów, co czyni katalog główny nieco chaotycznym. Ale niech i tak będzie.
Na ten moment w galerii mam wszystkie zegarki, oprócz Poljotów (te dodam w sobotę, bo teraz już niestety nie będę miał czasu, by robić fotki w normalnym świetle).
w tajemnicy powiem Wam, że w kilku przypadkach bardziej mi się podobają na zdjęciach, niż w rzeczywistości. Szkoda, że nie miałem czasu dopieścić zdjęć, tylko robiłem je hurtem.
_________________ ...all we do is eliminate our future with the things we do today.
Money is our incentive now so that makes it okay.
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#9 Wysłany: 2010-02-24, 02:51
Co te komentarze takie miłe i słodkie Ja zgodnie z tradycją forumową hejtuję Cię Samuraju, za Twoją kolekcję , a jest na co popatrzeć, najbardziej zazdroszczę Ci olimpijskiego Wostoka.
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!