chętnie, tylko potrzebowałbym go na przyszły piątek, bo wtedy wyjeżdżam, ot taki zegarek wakacyjny mi się uwidział, a spoza pl raczej by mi się nie wyrobili...
Pomógł: 5 razy Dołączył: 21 Lip 2012 Posty: 730 Skąd: Far East
#17 Wysłany: 2012-08-01, 20:09
Ostatnio zamawiałem zegarek bezpośrednio od Amazona - zamówienie złożyłem w środę późno w nocy, paczkę wysłali w piątek, a we wtorek w samo południe kurier DHL zapukał do mych drzwi. Przesyłka była darmowa.
Z tego co widzę to w przypadku tego za 75£ zamówienie jest realizowane właśnie przez Amazona i z darmową wysyłką do PL.
#18 Wysłany: 2012-08-01, 20:55
no i chyba mnie porąbało bo wybrałem...żółty
w idealnym momencie na bazarku pojawił się kolega Karolewskiej ze swoim pięknym, kanarkowym dżi G-5600A-9
pomyślałem, że to jest jeszcze bardziej wakacyjny zegarek i kolor niż biały także białego nie odpuszczam, jak żółty przypadnie mi do gustu to kto wie czy nie wrócimy do poszukiwań G-5600A-7
póki co czekam z niecierpliwiony na dostawę i mam nadzieję, że się polubimy najważniejsze, że żona już zaakceptowała wybór (choć nie było lekko i musiałem uciec się do przekupstwa w zamian na zbliżające się imieniny obiecałem jej upatrzonego baby-G )
Ostatnio zmieniony przez mapeth 2012-08-01, 20:56, w całości zmieniany 1 raz
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#19 Wysłany: 2012-08-01, 21:34
mapeth napisał/a:
najważniejsze, że żona już zaakceptowała wybór (choć nie było lekko i musiałem uciec się do przekupstwa w zamian na zbliżające się imieniny obiecałem jej upatrzonego baby-G )
mięczak
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pomógł: 12 razy Dołączył: 15 Mar 2011 Posty: 6807 Skąd: Warszawa
#20 Wysłany: 2012-08-02, 19:56
mapeth napisał/a:
no i chyba mnie porąbało bo wybrałem...żółty
w idealnym momencie na bazarku pojawił się kolega Karolewskiej ze swoim pięknym, kanarkowym dżi G-5600A-9
pomyślałem, że to jest jeszcze bardziej wakacyjny zegarek i kolor niż biały także białego nie odpuszczam, jak żółty przypadnie mi do gustu to kto wie czy nie wrócimy do poszukiwań G-5600A-7
póki co czekam z niecierpliwiony na dostawę i mam nadzieję, że się polubimy najważniejsze, że żona już zaakceptowała wybór (choć nie było lekko i musiałem uciec się do przekupstwa w zamian na zbliżające się imieniny obiecałem jej upatrzonego baby-G )
Polubisz go, jest super i ma powierzchnię przypominającą papier kredowy
Polubisz go, jest super i ma powierzchnię przypominającą papier kredowy
jeśli choć w połowie jest taki, jak na Twoich fotach i moja łapa nie będzie dla niego za duża to myślę, że naszą przyjaźń czeka świetlana przyszłość a poza tym chyba nie znalazłem bardziej wakacyjnego dżi niż ten Twój
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#22 Wysłany: 2012-08-02, 21:28
mapeth napisał/a:
także białego nie odpuszczam, jak żółty przypadnie mi do gustu to kto wie czy nie wrócimy do poszukiwań G-5600A-7
Ja prawdopodobnie po powrocie z wakacji będę takiego zbywał... teraz przejeła go żona, bo mi jakoś nie podszedł ten kolor
Jednak lepiej się czuję w stonowanych kolorach
_________________ World Wide Watches
mapeth [Usunięty]
#23 Wysłany: 2012-08-04, 08:23
No i dotarł do mnie mój wakacyjny ziomek
póki co to jestem nim zauroczony, ten kolor jest mega
a sam zegarek świetny
zaczynam się obawiać, że nie będzie to ostatni DŻi jaki zagości na mojej łapie
Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 11565 Skąd: Zielona Góra
#25 Wysłany: 2012-08-04, 11:17
...osy, pszczoły i wszelkie robactwo się będzie do Ciebie zlatywać, ale Twój wybór
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2012-08-04, 11:17, w całości zmieniany 1 raz
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#26 Wysłany: 2012-08-04, 23:32
Maxio napisał/a:
...osy, pszczoły i wszelkie robactwo się będzie do Ciebie zlatywać, ale Twój wybór
gupol
mam yellow G i żadne latajace mnie nie bajsło.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.