Nie wyśmiejemy, bo nikogo nie wyśmiewamy.
Natomiast grzecznie odmówimy
Radek, decyzja o tym żeby wybrać trudniejszą ścieżkę była celowa. Nie budujemy marki na klonach Rolexa. Budujemy ją tak, jak tworzono je dawniej, zanim jeszcze "chłopcy od marketingu" skumali, że można sprzedać nawet gówno, jeśli sreberko się błyszczy, i jakaś znana paszczęka straszy ludzi z bilbordów mówiąc że to dobre i "poleca" Budujemy ją ciężką pracą, własnymi pomyslami, i solidnością.
Swoją drogą chlopaki, to miło czytać to co mówicie - dzięki
#18 Wysłany: 2012-04-16, 12:43
ale homarow rolka jest od metra - mam alphe GMT - bardzo funowy zegar za bardzo dobra cene. Nie wiem, czy jest sens robienia kolejnego a la rolexa.
Tzn mozna, jasne, ale chyba nie przez fundacje - oni niech sie skupia na foce i nawigatorze
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35127 Skąd: Polska Pd. B
#21 Wysłany: 2012-04-16, 22:03
Dobre, dobre
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#22 Wysłany: 2012-05-30, 20:30 Rolex Ref.6538 by G.Gerlach
Tak sobie głośno myślę. Wiele firm inspiruje się nowymi Subami a nikt oprócz MKII chyba nie wpadł na pomysł, żeby zrobić coś na styl Rolexa Ref.6538. Ten świetny design z lat 50 do którego nowe Suby moim zdaniem się nie umywają - są takie nowomodne.
Co Wy na to?
Blaz [Usunięty]
#23 Wysłany: 2012-05-30, 20:33
W tym wątku masz odpowiedź czy Gerlach się podejmie tego zadania.