Pomógł: 1 raz Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 392 Skąd: Warszawa
#23 Wysłany: 2010-01-28, 11:26
Dla mnie każdy zegarek, na którego tarczy można sobie przeczytać czwartek czy nawet poniedziałek jest bezcenny. Jak się patrzy na taką tarczę od razu dusza się raduje, robi się swojsko i przyjemnie. Nie thursday, четверг tylko czwartek, czwarteczek - pięknie.
A bez polskiego języka eposisko to po prostu taki sobie tam za drogi szwajcar
Epos niezły, ale nie powalający. 40% taniej i bym rozważał
a kojarzycie chińczyka z dniem tygodnia (choćby z 3-literowym skrócie)? Może przy następnej okazji tarczka kalendarza po polsku jako zegarek forumowy? Ciekawe, jaki byłby koszt
a kojarzycie chińczyka z dniem tygodnia (choćby z 3-literowym skrócie)? Może przy następnej okazji tarczka kalendarza po polsku jako zegarek forumowy? Ciekawe, jaki byłby koszt
Kojarzymy. Na przykład :
Arek [Usunięty]
#27 Wysłany: 2010-01-28, 16:18
svedos napisał:
Wygląda bardzo dobrze i nawet się podoba, ale 13 Parnisów to stanowczo za drogo.
Boję się Sylwku, że chyba nie kupisz już więcej żadnego zegarka droższego niż 100 dolarów
Sea Gull Svedosa ma dni tygodnia. Ino po chińskiemu
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#30 Wysłany: 2010-01-28, 16:42
ALAMO napisał:
Kyle napisał:
Sea Gull Svedosa ma dni tygodnia. Ino po chińskiemu
Dla formalności, miał mieć, ale go nie kupiłem ( opisywałem moje perypetie z dziwnym sklepem ), kupiłem egzemplarz z datownikiem przed i za aktualnym dniem tygodnia.