No i '' powiesiliśmy '' Karolewskiej
Faktem jest że właściciel zrobi z nim co chce, bo kto bogatemu zabroni , ale imho szkoda, nawet jeśli to nie jest jakiś wybitny okaz, warto zostawić go jak jest, tym bardziej ze ładnie zachowany.
Karol gdybyś się rozmyślił, a cena mnie nie zabije, pisz PW, przygarnę kropka
Pomógł: 12 razy Dołączył: 15 Mar 2011 Posty: 6807 Skąd: Warszawa
#18 Wysłany: 2011-12-04, 19:24
Panowie,
Moze w biegu utne niektore spekulacje......
Na ten moment na 100% zegarek chce doprowadzic do stanu świetnosci (wyczyscic, uruchomic, naprawic) i chce sie nim cieszyc Tarcza jest bardzo ladnie zachowana, jedynie pobrudzona co da sie poczyscic. Wskazowki ladne, jedynie na koncowkach troche zaszly. Koperta jest w stanie dobry +, nie jest porysowana, ma oznaczenia "rolled gold plated" czy jakos tak.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 9 razy Wiek: 39 Dołączył: 11 Mar 2010 Posty: 2964 Skąd: Sosnowiec
#19 Wysłany: 2011-12-04, 19:25
Spam, dla mnie rozmontowanie Mołnii w takim stanie już jest pewnym nietaktem przy sporej dostępności egzemplarzy znoszonych i z poważnie uszkodzonymi tarczami. Szkoda takiego zegarka po prostu. A że gwarancji nie ma, to się zgodzę, z tym że są pewne przesłanki pozwalające sądzić, że jednak jest to oryginalny zegarek i tak jest IMO w tym przypadku.
_________________ Ну, погоди!
wielebny Właściciel Kilku Fabryk Ryżu Kaznodzieja i Pijak
Spam, dla mnie rozmontowanie Mołnii w takim stanie już jest pewnym nietaktem przy sporej dostępności egzemplarzy znoszonych i z poważnie uszkodzonymi tarczami. Szkoda takiego zegarka po prostu.
Cóż ja poradzę, że mam takie podejście do sprawy
PS. Paweł nie masz na zbyciu jakiegoś regulatora do 18-stki elgina
Karolewskiej napisał/a:
Podsumowujac.... BEDE GO RATOWAL!!!
I to ci się chwali Jednak gdyby ci się odmieniło to masz moje pełne poparcie
Pies czy kot?: kot Pomógł: 9 razy Wiek: 39 Dołączył: 11 Mar 2010 Posty: 2964 Skąd: Sosnowiec
#22 Wysłany: 2011-12-04, 19:55
Wiem chyba, czego i do czego szukasz, ale niestety mam tylko taki zwykły z dźwignią na mostku . Ale jak będę czegoś potrzebował od Dave'a to spytam, czy jeszcze szukasz.
_________________ Ну, погоди!
Spam [Usunięty]
#23 Wysłany: 2011-12-04, 20:14
pmwas napisał/a:
Wiem chyba, czego i do czego szukasz, ale niestety mam tylko taki zwykły z dźwignią na mostku . Ale jak będę czegoś potrzebował od Dave'a to spytam, czy jeszcze szukasz.
Mniej mnie na pamięci.
Nie mogę znaleźć żadnego totalnego destruktu który by się nie nadawał do reanimacji