Świetnie się prezentuje, dodatkowo idealne dla lewusa jak ja, ale rozmiar trochę przeraża.
A czy miał ktoś z was styczność z Invictą 8926?
http://www.consumerwatchr...nvicta-8926.jpg
W moich poszukiwaniach zegarka w okolicach 100 $ zapędziłem się aż po Divery.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#278 Wysłany: 2011-12-24, 00:20
kleryk napisał/a:
Świetnie się prezentuje, dodatkowo idealne dla lewusa jak ja, ale rozmiar trochę przeraża.
A czy miał ktoś z was styczność z Invictą 8926?
http://www.consumerwatchr...nvicta-8926.jpg
W moich poszukiwaniach zegarka w okolicach 100 $ zapędziłem się aż po Divery.
Dzięki ! Dobra recenzja.
Obecnie zegarek patrze, że stoi za około 90 dolara na ebayu i co dziwne około 79 na amazonie . Patrze, że jest też chyba kilka wersji (na pewno różnią się stylem wykończenia bezela, nie wiem czy czymś jeszcze). Poszukiwania trwają
Dzis dotarla domnie Invicta ProDiver 0467 zakupiona na forumowym bazarku od jaro19591 Pierwsze wrazenia: potezna i swietnie wykonana .... Zdjecie porownawcze z moim G(sorry za jakosc zdj robione fonem)
dziekuje serdecznie... tak nawiasem panowie musze wam powiedziec ze te forum ma switena atmosfere ,dotychczas cos tam skrobalem na kmziz w dziale z G,mialem krotka przygode z diverem kienzle ala rolexowy submariner potem ciut dluzej z monsterem i znow wrocilem do G ,az do momentu spotkania z Cezarem z tego forum w spr zupelnie niezegarkowej zaciekawil mnie jego czasomierz pasek itp zaczelem czegos szukac na bazarku...raz przeszedl mi sotto orca black hawk kolo nosa ,kolejnym razem bylem blisko zakupu pulsara -suma sumarum zakupilem invicte od jaro i jestem okropnie zadowolony z niej ...na wczesniej wymienionym forum az strach byloby pokazac taki nabytek bo to nie omega ,longines,seiko,czy w najgorszym wypadku orient a u was zupelnie inny klimacik ...
i tak i tak ladnie wg mnie ;)wszystko zalezy od tego do czego zalozy sie zegar,od okolicznosci itp....ale przyznam chyba racje ze na skorze z powyzszych zdjec wyglada bardzo oryginalnie