Niby masz racje, ale jednak w tym wypadku magia zdjec robi swoje bo jak inaczej wyjasnic ze ten sam zegarek (dodatkowo, jak rozumiem w oryginalnej kopercie) i troche mniej zadbany dalo sie kupic za 13% ceny
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 02 Maj 2010 Posty: 2913 Skąd: Gdańsk
#17 Wysłany: 2010-12-13, 21:27
Napisałem, że zegarek w dobrym stanie i po przeglądzie musi kosztować, ale nie 350 zł za poljota budzika . Poza tym cena zegarka rośnie bardzo, ale to bardzo wraz ze wzrostem jego doskonałości. Każdy ma inną strategię, osobiście wolę kupić dwa zegarki w bardzo dobrym stanie zamiast jednego NOSa, a często tak to się kształtuje.
To co dzieje się teraz na alle to gruba przesada. Niektóre ceny na zakończenia aukcji zaskakują pewno i samych sprzedających
Ja swój budzik kupiłem dość dawno za niecałe 20 zł , wymieniłem w nim kilka rzeczy za grosze i pewno dziś też udało by się osiągnąć jakąś kosmiczną cenę jakbym zrobił profesjonalną sesję pod odpowiednim kątem