Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19099 Skąd: TST
#24 Wysłany: 2020-05-18, 16:57
Trudno powyższemu odmówić rozsądku
Jak to zwykle bywa, rozum swoje a serce swoje i niestety, rozum rzadko kiedy wygrywa
No nic, ciągle główkuję...
PS
Żółty ładny ale jak napisałem wcześniej - straszna kobyla te 45mm i 230g wagi.
Ten normalny jest wystarczająco masywny a 43mm w sam raz, ostatnio rzadko powyżej tych wymiarów wychodzę.
No i bezel psuje kształt koperty, dla mnie to już nie to.
A na koniec fakt, że żółtka założyłbym pewnie ze dwa razy w lato bo mało do czego pasuje a jeszcze mnie, staremu dziadowi...
Żółty ładny ale jak napisałem wcześniej - straszna kobyla te 45mm i 230g wagi.
Ten normalny jest wystarczająco masywny a 43mm w sam raz, ostatnio rzadko powyżej tych wymiarów wychodzę.
No i bezel psuje kształt koperty, dla mnie to już nie to.
A na koniec fakt, że żółtka założyłbym pewnie ze dwa razy w lato bo mało do czego pasuje a jeszcze mnie, staremu dziadowi...
Kwestia rozmiaru i bezela jak najbardziej zrozumiała ale to że żółty nie pasuje...hmm...noszę się raczej ponuro na szaro czarno granatowo...ale zegarki to pomarańczowe, zółte, niebieskie...tylko G w wersji fabrycznej jest czarny, ale teraz jest w żółtym ubraniu...wiek nie ma tu nic do rzeczy
_________________ lepsze jutro było wczoraj
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19099 Skąd: TST
#28 Wysłany: 2020-05-18, 18:46
No więc...kliknąłem...
Nagadałem się o Alxach, automatykach a przeważyła opcja ekonomiczna i kliknąłem klasyczny niebieski kwarc.
Oczywiście z bransoletą typu nurkowego, nie tą rozpinaną.
Chociaz za kwarcowymi nie przepadam to jednak mi automat do ogólnej idei INOXa nie pasuje
Chociaż gdyby dali tę tarczę z automatu do kwarca to byłby ideał... ale nie można miecć wszystkiego.
Pytali gdzie te automaty w "dobrej" cenie, wydaje mi się, że nówki najtaniej i najpewniej w iWatchery, sklep sprawdzony:
https://www.iwatchery.pl/...orinox/i-n-o-x/
Po 2700 z małym hakiem i darmowa przesyłką.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29459 Skąd: KrK
#30 Wysłany: 2020-05-19, 09:16
Woytec napisał/a:
...
Chociaz za kwarcowymi nie przepadam to jednak mi automat do ogólnej idei INOXa nie pasuje
Chociaż gdyby dali tę tarczę z automatu do kwarca to byłby ideał... ale nie można miecć wszystkiego.
...
500+