#1 Wysłany: 2012-01-13, 11:37 Pragnę mieć zegarek,ale jaki????
Witam, za podpowiedzią zakładam temat,bo mi samemu już ręce opadają.
Nie będę sie rozpisywał,żebyście nie odpowiedzieli "urzekła mnie twoja historia "czy coś
zacznę od rozmiaru mojej witki :obwód 18 cm , szerokość 5,8-6,0 cm
stylistycznie i funkcjonalnie bardzo podoba mi się sarb045 i w ten deseń cosik bym chetnie popełnił , ale sam sarb jest ciut mały ,bo średnica koperty to zdaje sie 38,5 mm a lug too lug 45 mm ,
design zegarka najlepiej w deseń sarba , komplikacje tylko datownik, cyferki niekoniecznie,
stop sekunda i dokręcanie pożądane , szkło szafir , kolorek ,hmmm niebieski najlepiej, ale ostatecznie nie musi być , bransoleta
budżet 2,5 k pln , tolerancja +0,5k , czekam na propozycje , wszystkie rozpatrzę , a Was wszystkich będę wychwalał pod niebiosa
zdrów
wyjątkowo...tak myślę, ten Sarbik ma dosyć klasyczny kształt, jakby go nadmuchać to wyjdzie jakiś nuras jakby w miarę bez udziwnień. Kawałek nadgarstka masz więc imo poniżej 42mm bym nie schodził. Może niebieskie Sumo?
Generalnie na szybko mi przychodzi do głowy niebieski Big Mako, albo Excursionist, tyle, że to jednak niższa półka jest, szafiru, dokręcania ani stopy w nich nie znajdziesz - ale sam design zegarków imo zacny i wykonaniu też niewiele można zarzucić