Popełnić projekt i dać go do wydrukowania w Chronostarze - niestety będzie słaba lumina.
Popełnić projekt i dać tarczę do wycięcia, a następnie samemu zluminować - niestety wtedy część indesków będzie musiała być rozcięta, aby dało się to wyciąć (4, 6, 8, 9, 10).
Kupić zbliżoną tarczę i dać do reluminacji.
Tarcza, żeby luma była profi, to musi być kanapka - nie da rady zrobić ręcznie nakłożenia lumy równo.
A jak kanapka, to by musiała być w takim stylu:
Myślimy już o tym od dawna - do tego żółtawa vinage luma - Bow opracował już technologię.
A ja zleciłem już testowe wykonanie tarczy kanapkowej - na razie jeszcze nie pilotowej
Ale jak wyjdzie dobrze, to otworzą się nowe choryzonty na custom watches
To ja bym jeszcze Pana prosił o rozkiminie co to kanapka z lotnika i czy żylasty jest
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Najważniejsze techniczne pytanie - jaka gruba jest tarcza w Tycjanie? Czy da się w jej miejsce wstawić kanapkę...
Oczywiście, że się da
Szczególnie, że lumę kładziemy w górną część kanapki, a dolna nie jest nam do niczego potrzebna - tarcza idzie na klej do mechanizmu...
I dlatego Bow ma Ticka 44mm i drapie się po głowie "co dalej szósta klaso..."