Skoro w tym wątku poruszone nieco inne zegarki to pozwolę sobie spytać Słuchajcie, opinie widzę o tym zegarku http://www.ebay.com/itm/w...8#ht_1994wt_952 jak i o synu henryka jak najbardziej w porządku, może się skuszę na coś w tym stylu bo Alphy PO już nie robią a na mako dozbieram później. A czy ktoś miał styczność z tym cudem?
http://www.ebay.com/itm/K...=item3a69ee67fe
Nie ukrywam, że cholernie mi się spodobał.
Ostatnio zmieniony przez dj_tomek 2011-10-29, 17:41, w całości zmieniany 1 raz
Blaz [Usunięty]
#2 Wysłany: 2011-10-29, 18:49
O innych zegarkach, ale nie aż tak.
Wydzielę.
dj_tomek [Usunięty]
#3 Wysłany: 2011-10-29, 19:07
Podziękował
Ofertę mają dość ciekawą, kreują się na firmę zdecydowanie nie noname'ową Ciekaw jestem czy ktoś miał styczność lub chociażby jest w stanie o werku powiedzieć coś
Bo jak nie warto to się chyba z jakimś Ojcem przywitam.
Zegarek na zdjęciach wygląda przyzwoicie, również mi się spodobał, szkoda tylko że to multikalendarz a nie chrono
Ciekawe tylko co przyjdzie w rzeczywistości z drugiej strony 34$ to chyba można zaryzykować i przekonać się na własnej skórze
Pies czy kot?: pies
#9 Wysłany: 2011-10-30, 13:36
kwestia gustu , a o tym podobno się nie dyskutuje. Poza tym mqj jest chyba bardzo podobnym przypadkiem wtórności
Poza tym może jednak jest on wart te 29,6 usd
Ostatnio zmieniony przez shapeshifter 2011-10-30, 13:54, w całości zmieniany 1 raz
dj_tomek [Usunięty]
#10 Wysłany: 2011-10-30, 13:59
Myślę, że wtórność designu to przypadłość ogromnej ilości sikorów tutaj
Ja chyba skuszę się właśnie na KS. tym bardziej, że chyba nie jest chyba ściągnięty żywcem z jakiegoś zegarka A jak jakość będzie lepsza niż MQJ co jest prawdopodobne, nie nie będę żałował.
Blaz [Usunięty]
#11 Wysłany: 2011-10-30, 15:13
ikar napisał/a:
Poza tym mqj jest chyba bardzo podobnym przypadkiem wtórności
MQJ zrobił furorę, bo to pełnostalowy automat za około 30 dolarów.
dj_tomek napisał/a:
Myślę, że wtórność designu to przypadłość ogromnej ilości sikorów tutaj
Raczej wszędzie. Nie tylko tutaj. Tylko że Chińczycy zrzynają, a inni się inspirują.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-10-30, 15:14, w całości zmieniany 1 raz