Kilka miesięcy temu kupiłem dużego fidka, kolejny niezbędny mi zegarek. Duża koperta 47mm bardzo wygodna, koronka po lewej jeszcze wygodę powiększa. Taki przyjechał i do wczoraj wyglądał:
Zamówiłem inne wskazówki dla kosmetyki i spróbowałem dociąć tarczę sam, jeden frez połamał chiński dremel:
Sekundy nie przewidziałem, oś została ucięta. Malowanie tarczy, zielona luma, pasek wymieniłem na własny, mniej chiński. Powstał ciut inny zegarek:
Nie potrafię Ci odpowiedzieć na to pytanie, bo powstawała chyba 3 dni, ale nie dlatego, że jest tak zawiła w wykonaniu, tylko że dłubałem po kilka chwil z doskoku.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#8 Wysłany: 2011-10-20, 12:19
Wyszło fajnie, zastanawiałem się, gdzie już widziałem podobną tarczę. I eureka
Nasz znajomy, sprzedawca Mezaliansów z Zatoki, ma podobne, inna jest koperta --> KLIK
Fajnie wyszło. Jaka średnica tej tarczy, pytam bo jak by podpasował wymiar pod wykrojnik to mogę wykroić krążki pod tarczę. Ilości jednostkowe, ze względu na materiał, teraz mniejszy dostęp. Jakby co to pisać na PW.
wielebny Właściciel Kilku Fabryk Ryżu Kaznodzieja i Pijak