Juz 2 razy scalono mi posta.. oczywiscie nie mam nikomu tego za zle.. (przynajmniej teoretycznie) - sam moderuje forum zwiazane z samochodami, udzielam sie od lat na forach i wiem z czym to sie je.. ale fajnie jest meic pewne zasady... by był ład i porządek. Co z tego ze jest prykaz niepisania posta pod postem, nakaz scalania. Scalanie na tym forum to bullshit. Przykladowo napisze posta tera zaraz czyli 23.49. Jutro o godzinie 10,30 edytuje go z zapytaniem. Z zapytaniem czyli czekam na odowiedz, ale jej nie otrzymam bo data mojego postu jest na dzien dzisiejszy i godzine 23,49 czyli dla ludzi którzy go rzeczytaja przed 10 rano jest on odznaczony jako przeczytany. Zeby edycja miala sens to powinien sie pojawiac post zedytowany dla innych forumowiczów jako "nieprzeczytany", albo jak w niektórych forach edycja powinna dizałac tylko do np 72 godzin od napisania postu. Wtedy o godzinie 10,30 jak napisze posta kazdy kto wchodzi na forum i jest zalogowany widzi ze albo byla edycja albo jest nowy post. W tym momecie moge pisac litaniee i to nie jedną w edycji.. a za przeproszeniem "pies na to zwróci uwage" - no przynajmniej inteligetny czlowiek nie chodzi na posty juz przeczytane wiec nie zwróci na to uwagi..
W sumie gdybym bym emo albo lamerem by mi to zwisalo, ale zapisalem sie na to forum by czegos sie dowiedziec, ale jak mam sie czegos dowiaduywac. jak mam scalane posty.. no chyba ze wolicie zebym walił temat za tematem.. ( ale z doswiadczenia niemałego wiem ze to robi duzoo wiekszy syf niz poprawna pisownia czy pisanie posta pod postem....) No jest jeszcze opcja "zebraka" czyli pisanie PW do dostepnej obecnie osoby by łaskawie "podbiła" mi temat bo go edytowałem, i chce by ktos był tego swiadomy....