Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 52 Dołączył: 07 Lip 2010 Posty: 3992 Skąd: inąd
#1 Wysłany: 2011-07-30, 14:59 Nosicie PZLki?
Ostatnio na bazarku wysyp PZLek... Z jednej strony dziwne bo długo czekaliśmy na te zegarki i nie myślałem, że tak szybko trafią na bazarek, a z drugiej... Nie wiem jak u innych ale ja praktycznie go nie noszę i leży w pudełeczku. Jest duży i ciężki a przez to najmniej wygodny ze wszystkich posiadanych przeze mnie zegarków i na co dzień wolę coś innego, a PZLkę zakładam od wielkiego dzwona.
Sprzedawać nie zamierzam bo lubię sobie na niego popatrzeć. Ciekawi mnie jak u innych? Też "grzeją ławę" czy czasami je nosicie?
Pies czy kot?: pies Pomógł: 61 razy Wiek: 44 Dołączył: 20 Lut 2010 Posty: 8913 Skąd: Bełsznica/Lublin
#2 Wysłany: 2011-07-30, 15:02
Mój założony raz i wyciągany tylko do pokazania tym znajomym co nie widzieli. I to najlepiej w rękawiczkach albo przez szybkę. Jedyny zegarek który leży i nie dotykam. Czeka na kogoś po mnie ( jak sie kiedys trafi )
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 02 Maj 2010 Posty: 2913 Skąd: Gdańsk
#12 Wysłany: 2011-07-30, 20:01
W chwili obecnej PZLka jest chyba najczęściej noszonym przeze mnie zegarkiem. Zegarek jest zajedwabisty i nie wyobrażam sobie, żeby go sprzedać. Czy ja wiem, czy jakiś wysyp PZLek jest jak na razie trzy zmieniły właściciela o ile dobrze liczę i to jak szybko się sprzedały