Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#1 Wysłany: 2011-05-19, 10:16 Cadran Wita !!
Witam Serdeczne
Chciałbym poinformować że dziś rusza sklep Cadran który jest moim pomysłem na działalność, która ma charakter importu zegarków i akcesoriów do znanych
nam chińskich czasomierzy. Jako że jest ciągle napływ ludzi którzy nie mają paypal , nie bawią się w ebay lub nie znają angielskiego to myślę że uda mi się im pomóc
Zapraszam wszystkich na zakupy i zapewniam że wszystkie kupione towary będą wysyłane szybko i czas oczekiwania będzie zdecydowanie krótszy niż przesyłki które idą z Chin.
Cadran jest zarejestrowaną firmą w Urzędzie Gminy , Urzędzie Skarbowym oraz Urzędzie Celnym
Od wszystkich towarów płacone są obowiązujące podatki , więc jest to działalność komercyjna . Za zakupiony u mnie towar mogę na żądanie wystawić rachunek .
Mam również na celu rzetelnie opisywać produkty oraz sprawdzać je przed wysyłką , tak by długo wam służyły
Jestem otwarty na propozycje , zbiorowe zamówienia , można się u mnie dowiedzieć co i za ile może być sprowadzone ,
postaram się służyć moją wiedzą jak tylko potrafię .
Mam nadzieje że Cadran się na forum zadomowi i zyska waszą przychylność
Z pozdrowienie Czu-Waj
człowiek krzesło - Rudolf
P.S W tym temacie spokojnie możemy podyskutować a Oferta zostanie zamieszczona w innym temacie w dziale świątynia komercji .