Nie jestem fanem bicolorów ale ten mnie się ostatecznie bardzo podoba i na ST-6. Poniżej link do opisu i zdjęć z wus. Zobaczcie zdjęcia z wus bo warto:
bEEf Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego Jestę Hipsterę
Pomógł: 12 razy Wiek: 46 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 5341 Skąd: Warszawa
#3 Wysłany: 2010-12-25, 21:59
Zbyt nachalny patent z tym 55. Wystarczył by czerwony lub w inny sposób wyróżniony indeks. Wyszedł "elegant" z reklamowym nadrukiem salonu fryzjerskiego '55 fryzur' w Siedlcach
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#7 Wysłany: 2010-12-26, 02:31
Fajny jest, mi sie podoba.To 55 mi nie przeszkadza, w koncu ma sluszne znaczenie. Martwi mnie jednak odpustowo ozdobiony st6. Lepszy efekt bylby z wiekszym werkiem eg. st 25 i z porzadnym szlifem jak w Parnisach, a nie maszynowym szkieletorem. No i jak dla mnie to tylko w stali.
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Ten bicolor kompletnie nie pasuje. Zegarek wygląda, jak składak. Tarcza bardzo mi się podoba, a w zasadzie podobałaby mi się, gdyby nie to nieszczęsne "55". Od strony dekla nie jest najgorzej, tylko pytanie - dlaczego tak mało pokazują? Reszta mechanizmu się nie nadaje do oglądania, czy oszczędzali na zdobieniu?
_________________ ...all we do is eliminate our future with the things we do today.
Money is our incentive now so that makes it okay.