Trafiła mi się dzisiaj w Bytomiu Rakieta Olimpijskie. Koperta nieco zdezelowana (tyłu celowo nie pokazuję , ale tarcza jak nówka i mechanizm w niemal idealnym stanie . Nie spotkała się raczej z aprobatą domowników, choć ładny czerwony pasek dodał jej uroku .
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#4 Wysłany: 2010-10-02, 22:12
Byłem w Bytomiu w piątek i nie widziałem tej rakiety, pewnie miał ją jakiś sprzedawca, który handluje tylko w soboty, inaczej byłaby moja
Hejt i wal się za tą olimpijską tarczę w super stanie !
Od następnego miesiąca chyba będę jeździł na giełdę w piątek i sobotę
ale za to w na giełdzie przedwczoraj - w piątek dorwałem klucz do otwierania dekli, taki jak używają zegarmistrzowie (Sylwek miał taki klucz w Zgierzu)
Widziałem jeszcze na giełdzie Mule Glasfjutte takiego samego jak ten Roberta i potem Łukasza. Już wiem dlaczego Robert odsprzedał tego Glashutte Łukaszowi - wyczaił, że w Polsce jest jeszcze co najmniej jeden taki sam zegarek
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Blaz [Usunięty]
#5 Wysłany: 2010-10-03, 08:00
O, ciekawa wiadomość! A w jakiej cenie ono Muhle było?
Pies czy kot?: kot Pomógł: 9 razy Wiek: 39 Dołączył: 11 Mar 2010 Posty: 2964 Skąd: Sosnowiec
#8 Wysłany: 2010-10-03, 09:48
Karol Kłósek napisał/a:
Byłem w Bytomiu w piątek i nie widziałem tej rakiety, pewnie miał ją jakiś sprzedawca, który handluje tylko w soboty, inaczej byłaby moja
Hejt i wal się za tą olimpijską tarczę w super stanie !
Miał ja sprzedawca, który właściwie nie handluje zegarkami - była "wciepnięta" do koszyka z jakimś szmelcem i kosztowała... 30zł . Długo się nie zastanawiałem. No i to, co uwielbiam w Rakiecie 2609NA - zegarek jest ewidentnie zaniedbany, serwisowany jeśli był, to dawno, a po nakreceniu ruszył z kopyta i chodzi bardzo dobrze . Ten mechanizm moze piękny nie jest, ale to fantastyczna maszyna.
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#10 Wysłany: 2010-10-03, 18:10
No właśnie nie wiem ile to Mule kosztowało, bo sprzedawca gdzieś poszedł i stoiska pilnował jego kolega.
Zapomniałem podejść tam drugi raz później
Jeśli ten zegarek będzie na giełdzie za miesiąc to na pewno zapytam ile kosztuje.
Aha, miał pudełko i papier z wizerunkiem wiatraka - młyna, tak więc full oryginał
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Ostatnio zmieniony przez Smok 2010-10-03, 18:10, w całości zmieniany 1 raz
Spory dosłownie i w przenośni ten gratis
Pmwas fajna ta Rakietka. Odcień tarczy cudny. Tak się teraz zastanawiam czy mam jakiś czerwony zegarek... chyba nie mam