Potrzebna pomoc w podjęciu decyzji. Jeszcze w niedzielę byłem zdecydowany ale dziś zacząłem mieć małe wątpliwości Mocnego faworyta oczywiście mam ale argumenty za jednym i drugim mile widziane.
Do pojedynku stają: Omega SMPc i Breitling SOH II.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 41 razy Dołączył: 26 Mar 2013 Posty: 4782 Skąd: Opole
#15 Wysłany: 2020-04-28, 19:36
rmickey napisał/a:
czyli co mam kupić?
Jakieś Casio... Jakby nie było DW-5000C to chyba najlepsza inwestycja w historii zegarmistrzostwa w 1983 kosztował 70$ a zobacz ile kosztuje teraz w stanie NOS z pudełkami - przebicie kilka tysięcy % w 35 lat, czyli lepsze niż na Rolex'ie, a DW-5000C to jest seryjny, produkowany taśmowo, zegarek a nie jakieś tam "limited edition" No i cały czas, mimo upływu czasu możliwości techniczne ma lepsze niż te Twoje dwa Tak że... ja bym szedł w MRG-G2000HA-1A tyle że musiałbyś "trochę" dołożyć - ale "szacun na dzielni" masz jak w banku
A poważnie pisząc - skoro zastanawiasz się który sprzedać to znaczy że żaden Ci nie pasuje tak w 100% więc... sprzedaj i szukaj dalej, aż znajdziesz taki zegarek którego sprzedaży nie będziesz brał pod uwagę.
_________________ Nieczynne z powodu że zamknięte
Ostatnio zmieniony przez Daito 2020-04-28, 19:39, w całości zmieniany 1 raz