Kocie...zatkało mnie. Stylistyka tarczy powala, niczym niezmącona spójność, idealna czytelność wskazań. Każdy "deck watch" wywołuje u mnie podobne odczucia- są fenomenalne! Chciałbym mieć coś takiego, tyle że na ręku A te barwione termicznie wskazówki to jakiś obłęd.
Mechanizm- bajka. Nie dziwię się, że kosztował taki kawał szmalcu. Było za co dać
Gratulacje!
ps. Robisz świetne fotki.
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2010-09-25, 21:40, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#3 Wysłany: 2010-09-25, 21:47
Nie wierze.Przepiekny
Tylko chyba wlos nieoryginalny?Regulator cos cholernie na minusie jest,az poza labedzia szyjka.
Tak czy siak,kot,wymiotles.Piekny zegarek.
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#4 Wysłany: 2010-09-25, 22:13
Piękny zegarek, nie zazdroszczę bo mam takiego
Mechanizm jest brudny - regulator jest poza łabędzią szyją - jeśli przy tak mocnym wysunięciu regulatora na minus chodzi punktualnie to pewnie brud hamuje balans - wychylenia są za małe i zegarek spieszy. Kąpiel by się przydała temu Poljotu - po czyszczeniu powinno być ok, tzn. regulator powinien siedzieć w łabędziej szyi i z tak położonym regulatorem zegarek będzie chodził punktualnie.
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Nie dziwię się, że kosztował taki kawał szmalcu. Było za co dać
Chciałbym, żeby mnie było stać wydać tyle na zegarek . 1485$ kosztuje nowy; za tego zapłaciłem znacznie mniej, ale i tak jak zobaczycie, gdzieś w połowie listopada, wieczorową porą futrzaka ściganego przez przedstawicieli firmy Kruk, to wiadomo kto będzie .
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 02 Maj 2010 Posty: 2913 Skąd: Gdańsk
#13 Wysłany: 2010-09-26, 16:40
Twój jest w stanie jak nowy, nawet z tyłu na deklu farbę ochronną ma. Ceny fakktycznie poszybowały w górę, bo jeszcze ze 2-3 lata temu można było kupić taki zegarek za coś około 400-500 zł.