Panie, pany gdyby ktoś chciał podesłać zdjęcia do kalendarza na 2017 r., to niech wrzuca do mnie na maila.
Mój mail zbyszekkata@gmail.com.
Bardzo ważne - im większe (cięższe, o większej rozdzielczości) zdjęcia, tym lepiej.
Myślę, że termindo 6 listopada będzie wystarczający.
Wiem, że to truizm, ale im fajniejsze dacie zdjęcia, tym będziemy mieć fajniejszy kalendarz. Co roku pokazywane jest bardzo dużo fajnych zdjęć a z wyborem do kalendarza bywa różnie... Mam wrażenie, że albo się wstydzicie, albo się Wam nie chce
Nie ma też konkretnej tematyki. Nie musi to też być zdjęcie stricte zegarkowe. Całkiem fajne mogą być też zdjęcia okołozegarkowe
To na zachętę - całkiem serio - dla trzech zdjęć z największą ilością głosów będą przyznane nagrody - niespodzianki
Wybór zdjęć do konkursu dokonamy z Sebastianem. Będziemy chcieli, żeby na początku odpadły zdjęcia nienadające się do druku z przyczyn technicznych lub tematycznych.
Wybór zdjęć do konkursu dokonamy z Sebastianem. Będziemy chcieli, żeby na początku odpadły zdjęcia nienadające się do druku z przyczyn technicznych lub tematycznych.
Przy czym informujemy że jesteśmy podatni na korupcję
_________________ Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!