Pomógł: 2 razy Wiek: 40 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 816 Skąd: spod ciemnej gwiazdy
#1 Wysłany: 2010-07-16, 00:21 Monster vs tryt
Monster naświetlony przez 20 sekund pod żarówką
Start
2 minuty później
4 minuty później
6 minut później
8 minut później
10 minut później
12 minut później
25 minut później
krupik [Usunięty]
#2 Wysłany: 2010-07-16, 07:00
a możesz napisać co z trytem jest na tej fotce?
Monstery mi się podobają ale wciąż szukam czegoś mechanicznego na trycie (i narazie używam trasera bateryjkowego w ramach pocieszenia
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#8 Wysłany: 2010-07-16, 08:00
Cały czas świeci tak samo, na początu zdecydowanie gożej od Monstera, ale później po 25 minutach jego intensywność świecenia jest taka sama jak poprzednio o Monster jakiś taki bladziutki.
Pomógł: 2 razy Wiek: 40 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 816 Skąd: spod ciemnej gwiazdy
#12 Wysłany: 2010-07-16, 10:42
Maxio napisał/a:
Spinner napisał/a:
Czas na zmianę monitora Maxiu...
...WTF, w pracy mam do doopy monitor i owszem, monstera widzę, ale tam jest coś jeszcze?
Pewnie masz pokój po wschodniej stronie. W nocy gdy wrzucałem te zdjęcia było OK, ale teraz widzę, że kiepsko to wygląda.
Zrobię jeszcze jeden teścik. Spróbuję naświetlić lumi światłem słonecznym.
Blaz [Usunięty]
#13 Wysłany: 2010-07-16, 10:59
Luminova jest piękna, ale stara prawda mówi, że tryt bardziej się sprawdza w codziennym użytkowaniu. Miałem Luminoxa na trycie i może ten tryt jest w Słońcu niepozorny, ale za to rządzi i wygrywa wieczorem i w nocy. A jego poświata jest po prostu... No lepsza jest niż wizje po nalewkowych czereśniach.
krupik napisał/a:
a możesz napisać co z trytem jest na tej fotce?
Monstery mi się podobają ale wciąż szukam czegoś mechanicznego na trycie (i narazie używam trasera bateryjkowego w ramach pocieszenia
Zależy jakim budżetem dysponujesz, ale znalazłoby się kilka takich modeli.
krupik [Usunięty]
#14 Wysłany: 2010-07-16, 12:18
Blaz napisał/a:
Zależy jakim budżetem dysponujesz, ale znalazłoby się kilka takich modeli.
łazi za mną taki
Traser H3 Classic Automatic BLUE Tritium