Poljot wydaje się być w porządku, poza tym że drogawy trochę. Taniej kupowałem, ale fakt że parę lat temu, popyt robi cenę.
Na citkach się nie znam, jak miałbym strzelać, to bym powiedział że w porządku. Poza tym ładny jest i w razie w dużo nie wtopiłeś
_________________ Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#5 Wysłany: 2016-02-01, 16:27
Citek wygląda na oryginalny.
Obejrzyj sobie dla porównania mechanizmy - w sieci po wybraniu "citizen cal.8200"
Koperta chyba odnawiana - zbyt dobry stan jak na ten wiek. W sumie pewnie cały był "podpicowany" by wyglądał jak nowy. W sumie dobra cena
Też tak myślę. Nie ma takiej tarczy w linkowanym katalogu a wykonanie analogiczne.
Dzięki za odpowiedz. Nabyłem takie coś w Armenii, ale pomimo zapewnień sprzedawcy, że 100% oryginał, powątpiewałem. Nie zależało mi na 100% oryginał, chciałem żeby dało się nosić. Zobaczę co przyjdzie. Sprzedawca był podatny na negocjacje.
Tarcza z linku autora wątku nie ma spacji pomiędzy 9, a j...
_________________ John Smith
Ostatnio zmieniony przez JohnSmith 2016-02-04, 21:55, w całości zmieniany 1 raz