Kajot - fotki robisz kozackie , zegarek tez masz fajny , ale skalowac fotki trzeba , za duze i wszystko sie rozjezdza
podałem je tu specjalnie w takim rozmiarze - efekt niezamierzony ale działanie celowe com napisał: jako ewentualne tapety.
Fakt - stronka nieco szersza, ale... na monitorze 1980 i tak malutka jednak fakt iż jak jest mała rozdzielczość ekranu no to cienko i denerwuje. Sorki.
Aczkolwiek i tak KMZiZ przebija to jak nic - tam wkładaja ludzie obrazki po 3000pix szerokie . 1200 przy tym to pikuś... Mały Pikuś.
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#13 Wysłany: 2010-04-11, 10:19
Mi w tym 15 calowym monitorku to az eksplodowaly po otwarciu
jesli chcesz co by sobie mogli kumotrzy skopiowac na pulpity - to wklej jakis mniejszy rozmiar a ponizej linki do roznych rozmiarowo zdjec , to sobie kazdy wybierze dostosowany do swojego monitora
#14 Wysłany: 2010-04-11, 11:17
hotwax napisał/a:
Mi w tym 15 calowym monitorku to az eksplodowaly po otwarciu
jesli chcesz co by sobie mogli kumotrzy skopiowac na pulpity - to wklej jakis mniejszy rozmiar a ponizej linki do roznych rozmiarowo zdjec , to sobie kazdy wybierze dostosowany do swojego monitora
oj, to czas na zmiany, najwyższy czas szkoda oczu. Trzy-cztery Parnisy i masz inne okno na świat.
i tak zrobię, ino po południu jak znajdę chwile czasu...
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#15 Wysłany: 2010-04-11, 11:32
to nie kwestia monitora, jest i ma 15 cali - ale caly sprzet jest przedpotopowy , moj glowny komp ..is dead .. Na razie nie planuje modernizacji . Kalkulator przy ktorym siedzie i do ktorego mam sentyment na razie mi wystarczy . Moja zona kupila sobie wypasionego lapka , wiec czasem dzialam na nim. Jak przeprowadze sie do innego lokalu , naprawie PC i podlaczego do 20 calowego (tV/Lcd)