Podejrzanie niska cena, a do tego brak fotek ...
Nie chciałbym wdepnąć
Opis wskazuje, że powinien być w dobrym stanie, a sprzedawca nie ma negatywów, choć w sumie ma bardzo mało transakcji,
a w dodatku wszystkie sprzed 12 miesięcy i na dodatek, jako kupujący ...
Co radzicie ? Ja czuję pewną obawę ...
_________________ "Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
Ostatnio zmieniony przez Elix 2014-09-16, 12:08, w całości zmieniany 1 raz
Wrzucam dwie wersję gdyż masz kawałek nadgarstka Mi przy 18 cm nadgarstku zostają dwie dziurki. Chociaż oryginalny pasek jak nówka może ze 3 razy gościł
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Pies czy kot?: pies Pomógł: 8 razy Wiek: 49 Dołączył: 15 Paź 2010 Posty: 1675 Skąd: *Miasto know-how
#11 Wysłany: 2014-09-16, 19:01
Marcin dzięki za oferty. Nowego jednak nie kupię wcześniej, niż na gwiazdkę
Niestety przerabiałem w ostatnim półroczu trzy operacje oczu. Czwarta w planach w listopadzie.
Spłukałem się z kasy jak młody, bo wszystko zabiegi niestety odpłatnie i nie refundowane.
Za to co wtopiłem dotychczas w odzyskanie zdrowia, to i z 5 Hamiltonów bym kupił
To jednak wartość nadrzędna, więc marudzić nie ma co. Będzie zdrowie, to i reszty się człowiek powoli dorobi
_________________ "Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
Ostatnio zmieniony przez Elix 2014-09-16, 19:02, w całości zmieniany 1 raz