Mam dziś jakiś problem z dodawaniem postów. Albo wyskakuje mi komunikat "Nie możesz wysłać dwóch takich samych wiadomości !", choć piszę post po raz pierwszy.
A innym razem (w zasadzie to miałem dwa razy ten komunikat przed komunikatem o tym, że nie mogę wysłać dwóch takich samych wiadomości) miałem jakiś długi komunikat o debugowaniu czy coś? Po angielsku więc nie zapamiętałem, ale to coś dłuższego było.
Tylko ja dziś tak mam, czy po prostu złośliwa natura sprzętu komputerowego daje o sobie znać dzisiaj i wszyscy mają takie problemy?
Wczoraj sam w domowym kompie walczyłem cały wieczór z nowym dyskiem ssd, więc może coś dziś z serwerem się dzieje dla odmiany.
Edyta:
Choć jest komunikat, że dodać wiadomości nie mogę, i nie widać, by się post dodał, to po kulki minutach się pojawia jednak. Jakieś opóźnienie na serwerze widać dziś.
Ostatnio zmieniony przez gryson 2014-05-08, 08:58, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#2 Wysłany: 2014-05-08, 09:00
Tak się czasem dzieje , błąd debugowania zdarza się czasem , są takie dni że częściej , a ten pierwszy błąd to przez lagowanie zalicza ci jakbyś chciał dwie wiadomości umieścić na raz .
The request /profile.php?mode=editprofile was not found on this server.
Po wejściu na ustawienia swojego profilu, lub po wejściu na dowolny profil
mam to samo
_________________ lepsze jutro było wczoraj
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
#7 Wysłany: 2014-09-16, 14:41
Bardzo dziwna sprawa: z komputera nie mogę wejść na forum - ani z safari ani z chrome.
A z telefonu, w tej samej sieci, jak widzicie - piszę.
Pozostałe zakładki na przeglądarce na komputerze działają bez zarzutu.
_________________ Skate or die!
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#8 Wysłany: 2014-09-16, 14:55
Zegarkow sie chcesz pozbywac to bana dostales
Na razie czesciowego, zebys mogl na bazarek powystawiac
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
#10 Wysłany: 2014-09-16, 20:41
Cierpienia były krótkie i trwały do wczoraj, bo i niektórzy pomogli radą (od czego jest forum), a nie tylko "merytorycznym" obśmiewaniem i grożeniem maczetą
_________________ Skate or die!
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.