Automat z zatrzymywaniem balansu BF15-4 prosto z Pekinu
Żadna róża nie jest bez kolców, tak i ten zegarek psuje idiotyczny akronim LOHAS rodem z marketingowego slangu na magnetyzującej tarczy
Ma to się wykładać jako Lifestyles Of Health And Sustainability...
W sumie daję 5 z plusem za wygląd i trzymanie się nadgarstka, ale jak zwykle z ostatecznym werdyktem wstrzymuję się do czasu ustalenia dokładności chodu tego "misiaczka"
Oj do zdjęć toście się, szeryfie, nie przyłożyli ...!
Ale sam sikor fajny! W środku widzę klon ETA2982? Nawet przyzwoicie wykonczony ...
Pasek ciekawy - to formowana skóra/plastik? Nieśmiało wątpię - karbon znaczy poliester ... ?
szeryf [Usunięty]
#4 Wysłany: 2009-08-14, 20:24
ALAMO napisał:
Oj do zdjęć toście się, szeryfie, nie przyłożyli ...!
Ale sam sikor fajny! W środku widzę klon ETA2982? Nawet przyzwoicie wykonczony ...
Pasek ciekawy - to formowana skóra/plastik? Nieśmiało wątpię - karbon znaczy poliester ... ?
Przyznaję, że zdjęcia są kiepściutkie. Nie oddają nawet w 10% prezencji zegarka na nadgarstku. Nawet zastanawiałem się, czy nie wkleić raczej tych od sprzedawcy, kiedy zobaczyłem na kompie efekt moich fotograficznych zmagań Cóż, fotografia nie jest moją pasją...
Pasek to 100 % "genuine leather". Te elementy, które mogą wyglądać na plastik, po wgnieceniu ich paznokciem odkształcają się naturalnie jak skóra. A skąd ja mam wiedzieć z czego jest ta tarcza? Producent pisze, że to "carbon fiber" Na tych, którzy widzieli ją w realu robiła wszakże wrażenie 8)
CornCobbMan Właściciel Pola Ryżowego porwany obłędem...
Zegarek fajny - pach ma strasznie "wypasiony". Można się przyczepić do bałaganu w indeksach na tarczy - ale to moja subiektywna uwaga. Nie pasuje mi do koncepcji całości jeszcze datownik z czcionką szeryfową.
Nic się nie bój - nauczysz się. Moje pierwsze zdjęcia zegarków zamieszczone publicznie to dno z bąblami i dramat Nie podmieniłem ich tylko z wrodzonej uczciwości Poczytaj trochę o makro fotkach, pogadaj ze Sszwedem - oj, ten to ma power w zdjęciach! Felek też jest miszczu - chyba taki mały tutorial tu zamieścił.
CipherDog Gość
#7 Wysłany: 2009-08-14, 21:02
Carbon 'owców nienawidzę ale zegarek poza tym, bardzo fajny.
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#9 Wysłany: 2009-08-16, 21:18
Pekiński Zegarek robi całkikem miłe wrażenie.
Czy to jakiś limitowany na okazję 50 lecia ?
szeryf [Usunięty]
#10 Wysłany: 2009-08-17, 20:05
@Alamo
Czy BF15-4 nie jest raczej derywatem/modyfikacją/klonem Miyoty 8215?
@hotwax
Zegarek nie jest limitowany. W 2008 r. była okazja do wypuszczenia paru modeli (w tym i LeHuo), bo nie dość, że obchodzili 50-lecie fabryki, to jeszcze olimpiadę u siebie organizowali!