ktoś ostatnio linkował do zatoki niemieckiej zegarek inspirowany Todorem - czerwony bezel, czarna tarcza
Szukam, szukam i nie mogę znaleźć
pomoże ktoryś, plis
wiem że Dagaz też ma ale od niego nie biorę
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#4 Wysłany: 2013-12-19, 11:26
Albo budżetowo, jest ich sporo na Zatoce
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#5 Wysłany: 2013-12-19, 11:40
częsciowo znalazłem, były w ofercie tego gostka całe zegarki a teraz ich nie ma - pewnie kwestia napisania do sklepu i się znajdą. Na razie mają same koperty
http://www.ebay.pl/itm/79...=item2c77fae769
zabiliście mi jednak Tomaszu klina z tymi waszymi propozycjami
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
[ Dodano: 2013-12-19, 11:45 ] Tomek, on ma tarcze jak w tych podróbkach SKX007...
_________________ "Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#8 Wysłany: 2013-12-19, 11:50
Tomek napisał/a:
O tych piszesz?
właśnie o tym, kiedyś mi tylko mignęło że jest ale nie przyglądałem się.
Tarcza koń jaki jest każdy widzi ale z drugiej strony w subach MQJa i Chronoteca też nie jest jakoś jakościowo lepiej
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2013-12-19, 11:55, w całości zmieniany 1 raz
#10 Wysłany: 2013-12-19, 11:56
to chyba czas zacząć polowanie na portugalca
temat wyczerpany więc chiba może być kosz
dzięki
i obiecuje w ramach wdzięczności przez miesiąc nie wyśmiewać się z tematu pisania reklamacji - jeżeli to jednak zrobię to jestem ostatnia szmata
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-12-19, 11:58, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#11 Wysłany: 2013-12-19, 11:56
Ciniol napisał/a:
w subach MQJa i Chronoteca też nie jest jakoś jakościowo lepiej
Miłośnicy MQJ-a zaraz Cię rozszarpią
Nie porównujmy tego Tigera do MQJ-a, zresztą sam zerknij
#12 Wysłany: 2013-12-19, 11:59
Tomek napisał/a:
Miłośnicy MQJ-a zaraz Cię rozszarpią
nie ma bójki, nie ma zabawy
[ Dodano: 2013-12-19, 11:59 ]
Tomek napisał/a:
Nie porównujmy tego Tigera do MQJ-a, zresztą sam zerknij
odszczekuje, hau hau