Jakiś czas temu przyleciał do mnie tytułowy zegarek w tekturowym pudełku z papierami.
Produkowany jest w tym samym mieście co Mewa, więc nie zdziwiło mnie, że napędza go ST-16.
Zegarek jest bardzo starannie złożony. Koperta (38 mm) w całości ze stali. Takież wskazówki i indeksy (wypełnione luminovą, choć indeksy akurat nie świecą).
Na nadgarstku prezentuje się tak.
Na koniec - z uwagi na moje fotki fatalnej jakości - renderowane zdjęcie od sprzedawcy, ale w mojej ocenie właściwie oddające jakość wykonania.
dziwny taki-połączenie stylów ale fajny,a czemu nie swieci bo to nie luminowa ino zwykła farbka
szeryf [Usunięty]
#9 Wysłany: 2010-02-16, 16:08
@svedos
Yingge nie jest brandem Mewy, ale oddzielną spółką z siedzibą w Tiencinie. Niewykluczone, że firma w jakiś sposób jest powiązana z Sea-Gullem (kapitałowo?osobowo?technologicznie?) Strona producenta jak zwykle zapodana tutaj http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=116