Pies czy kot?: pies
#1 Wysłany: 2013-09-08, 20:57 R.U. Braun
Witam Wszystkich.
Z uwagi na to, że jest to mój pierwszy wpis na tym zacnym forum , z góry upraszam wybaczenia jeżeli popełnię jakąś gafę.
A teraz do meritum. Ostatnio udało mi się upolować na Alledrogo takie cudo :
R.U. Braun model RUB 03-0021GL
A tak się prezentuje na nadgarstku:
Proszę o opinie i komenty, oraz zapytowuję się czy ktoś jest w stanie coś powiedzieć na temat mechanizmu. Oczywiście opinie na temat jego urody są mile widziane, ale nadmieniam, że zegarek tak bardzo mi się podoba, że żadne połajanki tego nie zmienią
150 zł to cena "obleci".
Zegarek jak zegarek, jak ci się podoba - to najważniejsze. U nas ludziska jakoś dziurbilionów nie epatują miłością
Mechanizm to najprawdopodobniej Szanghaj 2L, taki wół roboczy. Jeśli chodzi i trzyma czas, to tak już zostanie - z dużym prawdopodobieństwem
Pies czy kot?: pies
#7 Wysłany: 2013-09-09, 18:55
ALAMO napisał/a:
150 zł to cena "obleci".
Zegarek jak zegarek, jak ci się podoba - to najważniejsze. U nas ludziska jakoś dziurbilionów nie epatują miłością
Mechanizm to najprawdopodobniej Szanghaj 2L, taki wół roboczy. Jeśli chodzi i trzyma czas, to tak już zostanie - z dużym prawdopodobieństwem
Dzięki ALAMO za info o mechanizmie. Mam go ponad tydzień, na razie bez żadnych odchyłek i oby mu tak zostało
Zauważyłem, że ludziska u nas jakoś dziurbilionów nie bardzo, natomiast do mnie one właśnie bardzo przemawiają.