#1 Wysłany: 2013-04-24, 07:21 Pin do bransolety SEIKO
Chopy, pomagitie !
Zgubiłem pin do bransolety dzisiaj, tendwuczęściowy, z tulejka rozporową. Za wuja nie mogę go znaleźć na Ebay.
Jakby ktoś miał na zbyciu,albo wiedzieł kaj to się kupuja - to dajcie znaka plis.
Ło takie Seiko ło :
#2 Wysłany: 2013-04-24, 08:54
taki jak od monstera?
Jesli tak - to przemyślę czy jestem w stanie sie z nim emocjonalnie rozdzielić i ile ma to kosztować
a poważnie to daj fotkie (poszukaj w necie jaki to pin) i podaj rozmiar - mam piny od monstera i chyba jeszcze jakiegoś seiko to ci wyślę.
Wbrew pozorom to wcale nie jest to samo i rozmiar ma znaczenie.
Zobacz, te dwa wyglądają identycznie a mają inne wymiary:
EDIT:
nie doczytałem: skoro ja mam od monstera to nawet w dłuższych będzie pasować - tam na dole napisane jest.
Tak czy siak pisz Alamosie. pomogię
_________________ Skate or die!
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2013-04-24, 08:56, w całości zmieniany 1 raz
Ło cuwa, no to na tak szczegółowe pytania nie jezdem gotowym
Ma ktoś pojęcie które tam mogą być ??
#4 Wysłany: 2013-04-24, 09:06
Najważniejsze jest na dole obrazka i moja edyta - sprawdż zwyczajnie długość, jak będzie >= monstera to moje powinny się nadać. Zmierz po szerokości bransę w tym miejscu.
Wieczorem dam ci znać co i jak.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Lut 2013 Posty: 362 Skąd: KRK
#11 Wysłany: 2013-04-24, 10:10
Aha, a czy sposób demontażu tych teleskopów jest taki jak przy zwykłych teleskopach (znaczy nożykiem/śrubokrętem) czy tak jak z tymi tulejkami? (nie wiem jak to inaczej ująć)