Pies czy kot?: pies Pomógł: 39 razy Wiek: 47 Dołączył: 14 Gru 2010 Posty: 6969 Skąd: Działdowo
#1 Wysłany: 2013-04-08, 16:35 Tryciak
Zbliżają sie moje urodziny 18te czy tam podwójne 18te , postanowiłem kupić sobie tryciaka , zawsze chciałem miec tryciaka ale ceny były wysokie , bo chciałem automat ,bo chciałem firmowy to bo tamto , teraz kryteria sa takie
- moze byc kwarc a nawet lepiej bo zegar nie bedzie oszczedzany
- rozmiar 42-43mm
- moze byc bez branzy bo i tak wyladuje na natoszczaku
- 100m minimum
- jak najtaniej
Pomógł: 39 razy Wiek: 45 Dołączył: 31 Maj 2010 Posty: 1608 Skąd: Kraków
#9 Wysłany: 2013-04-08, 18:50
Kilka mi sie przez rece przewinelo, kilka jeszcze mam i tak
- trasery- mialem ze 3, wszystkie w kopercie stalowej, sa ok tylko jakies mikre sie wydaja, mimo tych 44mm
- tawatec, mimo ze plastikowy, to bardzo fajny, 46-47mm, fajnie swieci, i paski gumowe tawateca sa super jakosci
- prometheus- mialem baiji, ogolnie spoko, ale jakosc wykonania przecietna( moze minsie trafil jeden z tych drugiej jakosci, co je sprzedaja na zatoce)
- luminoxy- mialem jednego, ale jakos wogle mi nie podszedl, bezel jakis luzny byl, plastik jakis sredni tez.
- pretorian - mam trytowca w automacie( signifier) i jest bardzo ok, czarny jak asfalt, fajna bransa i skorpion w logo:)