Pies czy kot?: pies Pomógł: 39 razy Wiek: 47 Dołączył: 14 Gru 2010 Posty: 6970 Skąd: Działdowo
#3 Wysłany: 2013-06-15, 16:59
Wchodze dzis do garażu patrze łopata , a wiec mówie odkopie sobie
Tez chodzi za mna franek od jakiegos czasu moze ktos podpowie gdzie najtaniej mozna kupic wersje 1. 3 . lub taki jak na focie
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Mar 2013 Posty: 335 Skąd: Kraków
#6 Wysłany: 2013-06-15, 22:16
revolta, mam tego ze zdjęcia i polecam. W sumie żółty też jest spoko, niebieski na żywo wygląda b. ładnie. Poluje jeszcze na czarnego (cały czarny), ale ceny chore są ...
na allegro żółte się pojawiają - jeden nowy , jeden w używce widziałem.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#8 Wysłany: 2013-06-17, 17:02
Chyba nigdy nie zrozumiem czemu Seiko szpeci takie ładne zegarki tą odpustową piątką Wiem,wiem,że kiedyś to coś tam znaczyło,ale teraz wygląda to mniej więcej tak jakby na pięknym garniturze sprajem namalowali GAT.II
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
Ostatnio zmieniony przez buran 2013-06-17, 17:19, w całości zmieniany 1 raz
Na bransie nie nosiłem - wtedy miałem okres pasków i - głupi byłem - targałem ten zegar na skórze. Ale nic się nie rysował, nie obijał. Cud mniód malina