Bransa z polerowanymi elementami to nie do końca moja historia...
Zegarek nie jest prosty do opaskowania. Ma 20mm w uszach, ale uszy są wielkie, pasek musi byc docięty z conajmniej 24mm. Pytanie jaki to miałby być pasek?
Myślałem o materacu z białym szyciem, ale nie jestem przekonany...
A może komuś się wala coś po szufladach w ten sposób dociętego? Może z monstera?
Ostatnio zmieniony przez maciek 2013-02-21, 08:35, w całości zmieniany 2 razy
Odezwij się do kumotra selassje Miał materaca 24 z czerwonymprzeszyciem dociętego do 20
Kiedyś pasek był mój i służył właśnie do tego sikora
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Ghostwheel 2013-02-21, 11:40, w całości zmieniany 1 raz
maciek [Usunięty]
#5 Wysłany: 2013-02-21, 11:44
Ghostwheel napisał/a:
Odezwij się do kumotra selassje Miał materaca 24 z czerwonymprzeszyciem dociętego do 20
Pozdrawiam
Już z nim oczywiście rozmawiałem, od tego zacząłem. Sęk w tym, że mi tu ta czerwień przeszycia nijak nie konweniuje... masz jakieś fotki jak to wyglądało?
Pozdrawiam
Już z nim oczywiście rozmawiałem, od tego zacząłem. Sęk w tym, że mi tu ta czerwień przeszycia nijak nie konweniuje... masz jakieś fotki jak to wyglądało?
Niestety z fotkami nie pomogę, przewaliłem wszystko co mam i ani jedna się nie uchowała