#1 Wysłany: 2013-02-17, 14:42 Zegarek z pomarańczowym paskiem
Dziś ja poproszę o pomoc, w imieniu kolegi. Ze sprecyzowanych cech mamy jak na razie pomarańczowy pasek, średnica tak min 40mm i fajnie gdyby to był jakiś rusek raczej nowy. Czy to będzie na bateria czy inny napęd znajomemu obojętne. Myślałem wstępnie o jakiejś amfibii na pomarańczowym nato, w dobrym kierunku idziemy? Pomóżcie
Przemek, jestem teraz na kalkulatorze i nie moge znalezc, ale jest noworuska amfibia z pomaranczowa tarcza i pomaranczowym silikonem. Poszukaj na allegro.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Zegarki sprawdzone i polecane na forum.
Zresztą sam mam takiego i jestem bardzo zadowolony
Wystarczy zmienić czarną gumę na fajne nato, lub silikon w odpowiednim kolorze i pomarańczka pełna gębą
_________________ " Idiotów generalnie jest mało na świecie, ale są tak sprytnie porozstawiani, że co rusz któregoś spotykamy "
Ostatnio zmieniony przez Bronek 2013-02-17, 16:51, w całości zmieniany 2 razy
Dzięki za podpowiedzi, w grę wchodzi niekoniecznie pomarańczowa tarcza, w sumie j.springsy byłyby chyba dobrym rozwiązaniem, ewentualnie amfa czy też seiko5sports.