Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#1 Wysłany: 2012-12-07, 23:26 STEINHART "MARINE Chronograph Edizione BRONZO"
Cytat:
Technical Details
Type: MARINE Chronograph Edizione BRONZO
MovementETA Valjoux 7753 TOP, Soigné-Finish , swiss made 25 Jewels..
CHRONOMETER Certificate COSC Swiss made
STEINHART-Rotor gold plated with Logo engraving..
Case: Bronze satined
Back: Stainless steel screwed, sapphire crystal
Diameter: 48,0 mm
height: 17,5 mm
Weight: 161 g
Dial: SANDWICH green/black with Superluminova C3
Crystal: sapphire, domed, with double anti-reflecting coating on the interior side
Bezel: Bronze satined with tachymeter
Indices: Superluminova green C3
Lug width: 22 mm
WaterRes: limited water resistant, no swimming, no shower
Strap: Spezial Strap MEVA handmade, vintage Buffalo leather brown with contrasting green stitches 26x22 mm
Buckle: Bronze pin buckle Pre-V screwed-in 22 mm with logo
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#5 Wysłany: 2012-12-07, 23:36
Rudi, to że to "twórcza inspiracja" to wiadomo od dawna. Za to stenek fajnie kolorki dobrał, tarcza kanapka z zielonym, świetny pasior (szkoda tylko, że docinany).
Na tych przemyślanych zdjeciach wygląda fajnie. Ciekawe czy czar nie pryska w bezpośrednim starciu.
Miałem/mam kilka Steinhartów i z reguły na żywo nie tracą Ten świetny - jest limitowany do 55 egzemplarzy -nakład wyprzedał się w całości w kilka godzin
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#12 Wysłany: 2012-12-08, 00:11
Iks napisał/a:
quub napisał/a:
Na tych przemyślanych zdjeciach wygląda fajnie. Ciekawe czy czar nie pryska w bezpośrednim starciu.
Miałem/mam kilka Steinhartów i z reguły na żywo nie tracą Ten świetny - jest limitowany do 55 egzemplarzy -nakład wyprzedał się w całości w kilka godzin
Chyba nie kupiłeś kolejnego Stenka ?
_________________ World Wide Watches
Woytec60 [Usunięty]
#13 Wysłany: 2012-12-08, 09:13
Słoniu napisał/a:
Świetnie to wygląda Tylko cena poza zasięgiem pewnie Poza tym się zestarzeje...
W tym jego urok, że się zestarzeje
Podoba mi się bo koronki są w tym samym kolorze a nie stalowe jak w większości tego typu produkcji.
Jak myślicie, one też są z brązu? Mogą się powycierać szybciej...
PS
Też bym nie kupił ale na fotkach wygląda jak milion dolarów
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-12-08, 09:14, w całości zmieniany 1 raz
Blaz [Usunięty]
#14 Wysłany: 2012-12-08, 09:29
Wiadomo było, że i Steinhart zrobi z brązu.
Za kilka lat widzę te posty w stylu: "Nie zestarzał się jak na zdjęciu. Ma takie zacieki jak na garnku u sąsiada-studenta. Reklamować?".