Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 55 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 1929 Skąd: Warszawa
#1 Wysłany: 2012-11-25, 01:36 Od paskorobow pomoc potrzeebna!
Paskoroby forumowe, pomozcie. Potrzebuje kawalek nitki pomaranczowej. Nylonowej, plastikowej, grubawej, na jeden pasek. Max. 2 metry.
Do Big Mako Orange chce sobie wydziergac czarny pasek z pomaranczowym szyciem. W moich sklepach z nitkami w pomaranczu chca mi sprzedac szpule stozkowa do maszyn kaletniczych za stowe z hakiem, a tej nici jest tam z 5 kilometrow. Tyle mi nie trza, bo do smierci bym nie zuzyl nawet czesci tego.
Ma ktos maly kawalek odstapic?
Wplace na piwo i na wysylke. Albo odwdziecze sie nicia biala, czarna, brazowa lub czerwona- bo takie mam.
Ostatnio zmieniony przez Korba 2012-11-25, 01:38, w całości zmieniany 1 raz
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#5 Wysłany: 2012-11-26, 09:43
bow napisał/a:
pamiętasz, że mi na zlocie obiecywałeś...
Dość chyba niemądre założenie chyba że nagrałeś komórką obietnicę, ale z drugiej strony obietnica to nie gwarancja - tak czy siak, zapomnij o pasku
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.