Nie no to na pewno-przecież wcale nie myślałem, że tańszy będzie niż przed liftem
bEEf Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego Jestę Hipsterę
Pomógł: 12 razy Wiek: 46 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 5341 Skąd: Warszawa
#62 Wysłany: 2011-08-15, 00:14
Pewnie, tym niemniej, jeśli oni za psiknięcie na czarno liczą sobie tyle samo, co Rolek za wyprodukowanie (a nawet nie, biorąc pod uwagę marże), to już IMO przeginka
_________________ Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
Pewnie, tym niemniej, jeśli oni za psiknięcie na czarno liczą sobie tyle samo, co Rolek za wyprodukowanie (a nawet nie, biorąc pod uwagę marże), to już IMO przeginka
Ale zdajesz sobie sprawę, że ich to "psiknięcie" kosztuje tyle samo, co Rolexa "wyprodukowanie", c'nie
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#72 Wysłany: 2011-08-16, 16:51
zasłyszałem właśnie taką opinię kiedyś że jakby ktoś miał mieć jeden zegarek to ten PP Nautilus , ciekawe i to nie tylko jedna osoba to mówi .. o prestiż chodzi czy o względy estetyczne ?
Ten Nautilus ma jedna bezwzględną zaletę. Koperta świetnie leży na nadgarstku, wogóle nie czuć że jest to, co by nie mówić, klocek Mierzyłem go jednocześnie z Junghansem Maxa Billa - i prawdę mówiąc nie wyczułem róznicy Stylistyka ... cóż ... ja bym go z boku skończył na linii lunety, ale o gustach się nie dyskutuje podobno
Pies czy kot?: pies
#75 Wysłany: 2012-09-23, 18:01
Odkopię trochę temat (modów proszę o wyrozumiałość) zawężając jeszcze bardziej budżet.
W najbliższym czasie mam zamiar nabyć taniego homarka Suba (budżet c.a. 300 PLN)
Do wyboru jest więc: Bagel / MQJ, Chronotac, Alpha, Parnis ("without logo").
Mam prośbę do Kumotrów posiadających kilka z wymienionych modeli o opinię, głównie porównanie jakości ich wykonania.
Posiadam już, co prawda, Bagel'a ale opinii nie mam o nim zbyt dobrej (to chyba najniżej notowana "marka" z wymienionych).
Pojedyncze opinie można znaleźć na forum, ale chodzi mi o zestawienie w jednym wątku - choćby jako pomoc na przyszłość dla nowych użytkowników.