Pomógł: 63 razy Dołączył: 17 Lut 2011 Posty: 2951 Skąd: Z trasy
#46 Wysłany: 2012-04-28, 21:02
Kolega siedzący po mej prawej stronie ostatnio w minibrowarze napisał/a:
Jak by ktoś nie wiedział to to po lewej to są precyzyjne narzędzia zegarmistrzowski którymi Marcin się ostatnio posługiwał.
O właśnie to jest ten zestaw w Dirty hands o którym Tobie mówiłem gdy jechaliśmy z hotelu do miejsca nr 1 onego szkolenia i którymi to tymi precyzyjnymi narzędziami stworzyłem biały kamień widoczny w kotwicy. Zdjęcia owego stanowiska pracy bym nigdy nie zrobił , ale że dziś ono sie przypomniało o swoim istnieniu w momencie gdy przemieszczalem się z miejsca A na miejsce B z telefonem w pozycji rozmownej i omało sie o nie nie zawinełem(dokładniej wokół nogi tegoż turystycznego stołu montażowego) to takowe popełniłem i dzieki temu powstał Dirty hands...
[quote= " Wzburzony Wojtek"] te krągłości i rowki to już wyższa szkoła jazdy aby uzyskać w imadle totez szacun. Ale? Zanim wpadł bym na tak spartański sposób to zaczałbym od poszukania lub nawet pozyczenia wiertarki, wketarki albo dremelka.
Cytat:
Marcin nie zapominaj że jest jeszcze gra wstępna co to za przyjemność od razu strzelać gola
Gra wstepna jak najbardziej była, bo trzeba było spożyć co nirmalnie nie czynie przy precyzyjnych robotach i odczekać swoje aby te narzędzia się dopasowały na tyle aby mozna było nimi sensownie wywijać po zegamistrzowskiemu na założonej oko na lupku.
_________________ Pozdro!!!
Spam [Usunięty]
#47 Wysłany: 2012-04-28, 21:09
...aż sprawdziłem w sieci co to jest ten dremelek... tyle się oń dzisiaj naczytałem...
...wiertarki, wkrętarki, dremelki... one są takie bezduszne... chyba pozostanę przy zdzieraku
[ Dodano: 2012-04-28, 22:10 ]
kaido2 napisał/a:
te krągłości i rowki to już wyższa szkoła jazdy aby uzyskać w imadle totez szacun
...ujmę to tak... działać to to działa ale wyglądu estetycznego nie ma