Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#16 Wysłany: 2011-11-25, 19:25
No molestuje go,molestuje.Ale duzo osob teraz czeka na zamowienia od niego,bo na forum pojawia sie bardzo rzadko.Ma jakas maniane w prywatnym zyciu.
Ile (tak okolo) athaya kasuje za tarcze?
P.S.Napisalem do Sjevera,zobaczymy co odpowie.
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-11-25, 19:27, w całości zmieniany 1 raz
Janek - na razie nic nie mówię.
Poczekam na finał.
Co do tarczy, to być może będę miał możliwość robienia kanapek w rozsądnych kosztach.
Ale muszę jeszcze trochę czasu poświęcić, żeby "urobić" wykonawcę.
A z czasem u mnie ostatnio bardzo cienko
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#24 Wysłany: 2011-11-25, 21:22 Dla zdolnych w grafice
Pany,jest na forum ktos oblatany z grafika?
Moglby ktos mi na tej tarczy zmienic napis RP na J.P.Sarnowski?
Czcionka taka sama,czyli Engravers Gothic true type
Bylbym ogromnie wdzieczny.
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
#27 Wysłany: 2011-11-25, 21:50
No nie dokladnie,ale nadaje sie do tekstu a'la panerai
patafian Właściciel Pola Ryżowego Wojtek z Krowodrzy
Pies czy kot?: pies
#28 Wysłany: 2011-11-25, 22:04
Kurde myślałem o tym samym, coby zrobić logotyp a'la OP z moimi inicjałami i wymyśliłem że każę sobie zrobić pieczątkę/stepel...umaczam w fabrce i hop siup...nie wiem czy wyjdzie