Dodam jeszcze, ze calkiem spory - kwadrat o bokach 34 mm (bez koronki). Co daje zegarek znacznie wiekszy, niz przy okraglej tarczy o tej srednicy. Wyglada na wiekszy od wiekszosci moich zegarkow. Nawet mojej malej sie podoba, a ona lubi tylko nowe i duze zegarki.
Z minusow - werk jest utrzymywany w wydrazeniu dekla, wiec po jego zdjeciu lezy sobie luzno, tylko polaczony z tarcza.
wielebny Właściciel Kilku Fabryk Ryżu Kaznodzieja i Pijak
To poluj, bo zwazywszy na historie, zaawansowanie techniczne i takie tam, to mozna je dostac nieomal za darmo. Bo co to jest ca 500 prezydentow za takie cudo?
Ostatnio zmieniony przez zbyszke 2011-11-20, 21:25, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Sie 2011 Posty: 335 Skąd: 3city
#24 Wysłany: 2011-11-20, 22:48
Bardzo fajny zegarek, szczere gratulacje! Ja powoli szukam też czegoś kwadratowego / prostokątnego do koszuli... ostatnio nawet chciałem powalczyć o taki: link
Tak czy inaczej jeszcze raz gratuluje, a "kosteczka" to chyba mój plan na 2012
500 preziów Zbyszek w takim stanie
To rzeczywiście kopie zadek - zegarek z cała pewnością bije na głowę wszystko co można teraz kupic za mniej niż cztery zera na końcu ... A i w tej grupie moglby zawalczyć ...
Za tego konkretnego zaplacilem wg kalkulatora walutowego w moim banku 580 USD - to zeby rozwiac watpliwosci. I to w fizycznie istniejacym domu aukcyjnym. Wiec przez Internet, ryzykujac cokolwiek wiecej, na pewno mozna nabyc cos na tym mechanizmie taniej.