Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#16 Wysłany: 2011-10-20, 20:56
Zegarek wyszedł świetnie, a faktura i kolor paska w połączeniu z tarczą wyglądają rewelacyjnie
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
strix Gość
#17 Wysłany: 2011-10-20, 21:17
chyle czola, tym bardziej ze w realu tarcza z pewnoscia wyglada jeszcze lepiej - na fotach widac dosc kiepskie swiatlo dajace mocne bliki itd.
Komplet z paskiem miazdzy!
Napisz cos o pasku pls - jak uzyskales ten efekt.
Pozdr
s
Pietrek [Usunięty]
#18 Wysłany: 2011-10-21, 07:26
Dobre słowo krzepi, dzięki.
Tarczę wyciąłem pod średnicę wolnej kanapki, co to pasowała w kopertę, ma 37,5-38mm.
bow napisał/a:
Chyba, że Pietrek machnąłby jeszcze kilka wycinanek, to jestem chętny...
Może, w wolnej chwili, ale chińskiego brata z tarczami za 10$ nikt nie pobije, cenowo odpadam za takie pieniendze. I jeszcze jakieś małe niedoskonałości w nacięciach zwłaszcza większych indeksów są, bo to takie szydełkowanie, bez wykrojnika.
Cytat:
Napisz cos o pasku pls - jak uzyskales ten efekt.
Przy skórze nie zrobiłem nic, kiedyś poleciałem do lumpów poszukać pasków do spodni w domyśle na paski do zegarków i między innymi taki modnie przecierany mi się trafił.
Przy skórze nie zrobiłem nic, kiedyś poleciałem do lumpów poszukać pasków do spodni w domyśle na paski do zegarków i między innymi taki modnie przecierany mi się trafił.
No to widze artystyczna duzsza generalnie a nie tylko rzemieślnik :wink:
Powtorze - swietny zestaw!