Wszystko da radę ścisnąć, pytanie tylko jak to będzie wyglądać i czy aby nie popęka.
Skoro robią docinane materace, to nie ma co ich wciskać na siłę.
W oryginale Rekin jest na branzolecie i to połączenie wygląda fajne.
Oryginalna guma, jest najbardziej fajna, ale dla mnie za delikatna - właśnie przez 20mm szerokość.
Według mnie najlepszy jest docinany 24mm, na pewno warto spróbować z dociętym 22mm.
Nie, nie trzeba prosić.
W west masz do wyboru maratac, który: ma 20mm w uszach/24mm przy klamrze, 22mm w uszach/24mm przy klamrze, 24mm w uszach/24mm przy klamrze. Tuż przy uszach one są firmowo docinane z 24mm do odpowiedniej szerokości.
W republic masz do wyboru: 20mm w uszach/20mm przy klamrze, 22mm w uszach/22mm przy klamrze, 24mm w uszach/24mm przy klamrze. Nie są docinane.
Kumotrze Bow: na wus widziałem fotoplastikon z próby ściśnięcia marataca. Dało się, ale po kilku dniach popękał.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2010-05-07, 08:34, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#20 Wysłany: 2010-05-07, 09:58
Jak tydzień temu szukałem pasków dla siebie - pisałem do nich. Odpisali, że w najbliższym czasie nie będzie 20/20 i od dawna już nie mają, ze względu na niskie zainteresowanie. Nie mogą go również sprowadzić na zamówienie. Dlaczego? Nie napisali. Szkoda, bo ładny jest.