Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 10 Wrz 2014 Posty: 570 Skąd: Kraków - okolice
#5918 Wysłany: 2021-02-19, 16:20
Przyznam szczerze, że trochę zbyłem temat zegarków, ale poniekąd sytuacja zmusiła. Biega mi po głowie myśl co by popełnić jakiś zakup zegarka w tematach motoryzacyjnych, siedzi mi w głowie Motokoure i nie chce wyjść, jednak strona nie żyje, ciężko o jakieś info czy w ogóle można zakupić.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 42 razy Wiek: 47 Dołączył: 01 Paź 2011 Posty: 4536 Skąd: Dubland
#5920 Wysłany: 2021-02-19, 16:32
bartq napisał/a:
Przyznam szczerze, że trochę zbyłem temat zegarków, ale poniekąd sytuacja zmusiła. Biega mi po głowie myśl co by popełnić jakiś zakup zegarka w tematach motoryzacyjnych, siedzi mi w głowie Motokoure i nie chce wyjść, jednak strona nie żyje, ciężko o jakieś info czy w ogóle można zakupić.
pdrog, przy 19cm to rzeczywiście można rozważać.
Chociaż...
Obrazek
złoty jest bardziej oczoyebny więc pewnie mniejszy by wystarczył....ale schodząc na ziemię to pieśń dalekiej przyszłości...raczej graal docelowy...na razie czekam na u1 blau...jeszcze 11 tygodni
_________________ lepsze jutro było wczoraj
Pomógł: 90 razy Wiek: 45 Dołączył: 24 Sie 2013 Posty: 9296 Skąd: Ostrów
#5922 Wysłany: 2021-02-19, 16:46
bartq napisał/a: