Dobra, znów kroczek d przodu ... Tylko że oczywiście znów spier^%$ ...
Tarcze kolorowe zrobione, natomiast po co było od razu zmienić wzorzec do drukowania, i WR200 zrobić
Kufa, mówię wam chłopaki, oni mnie kiedyś wykończą. To jest autentycznie totalnie inna mentalność, tego Europejczyk nie ogarnie
Tak czy siak, kolorki Enigmy są, w drodze, będziemy składać wzorniki jak tylko dojdą. Potem je rozkładać, bo oczywiście np. żółta zrobili bez indeksów, na starym tamponie, co już go powinni dawno skoszować
Chociaż wskazówki wyglądają OK, czyli że zrobili kształt jak w projekcie a nie chcieli nam wcisnąć swoje istniejące ...
Panda ma srebrne oczka, jak Maxiu zawinszował
Ten pomarańcz na pierścieniu mnie trochę zastanawia, ale po tym zdjęciu to ja wuja widzę prawde mówiąc I tak jestem mile zaskoczony, że raczyli jednak zachować nasze uprzejme petycje i zrobili kolory na pierścieniach takie jak miały być ...
W tym jest spierdzielone tyle, że bania mała. Połowy nie widzicie.
Ale z drugiej strony, w pierwszej tarczy, spierdzielili np. pierścień - kreseczki były totalnie rozmnięte z tarczą. To już ogarnęli jak widzę, więc jak się im naciśnie to i tam to w końcu się ogarną.
Witajcie poza matrixem. Sześć próbek tego samego zanim zrobili dobrze - to na razie nasz rekord.
#328 Wysłany: 2015-08-31, 21:18
Czarna najfajniejsza, ale ten brak symetrii
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
#329 Wysłany: 2015-08-31, 22:29
imo pomarańcza i niebieska miażdży!!!
taka lepsza doxa