...ważne aby krytyka była konstruktywna... ze swojej strony nadmienię, że indeksy w połęczeniu z brakami lumy we wskazówkach... i te odpryski na bezelu... świetnie komponują się ze strukturą tego marmurowego parapetu
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35110 Skąd: Polska Pd. B
#2057 Wysłany: 2015-12-01, 12:54
feleksc napisał/a:
Wszystko oki ,ale ta ruhla tyż wojskowy ?
Raczej lekko sportowy
Podobnież, że służbowy, to mi kazali wstawić i tu
.
.
.
Spam - ćwiczenia przechodzi ze znajomości działań właściwych pochodzeniu
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2015-12-01, 12:57, w całości zmieniany 3 razy
diver [Usunięty]
#2058 Wysłany: 2015-12-01, 13:06
Spam napisał/a:
...ważne aby krytyka była konstruktywna... ze swojej strony nadmienię, że indeksy w połęczeniu z brakami lumy we wskazówkach... i te odpryski na bezelu... świetnie komponują się ze strukturą tego marmurowego parapetu
ja ze swej strony dodam iż tak naprawdę w tym buszu na rence nic nie widać
tym sposobem nikt KM nie zauważył
Ostatnio zmieniony przez diver 2015-12-01, 13:12, w całości zmieniany 1 raz
Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
Pomógł: 99 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 15379 Skąd: że by...
#2059 Wysłany: 2015-12-01, 13:46
Fazi napisał/a:
feleksc napisał/a:
Wszystko oki ,ale ta ruhla tyż wojskowy ?
Raczej lekko sportowy
Podobnież, że służbowy, to mi kazali wstawić i tu
Najprawdopodobniej to Knirim legend; może wynikająca ze stereotypu NRDowca w bundesrepublice - taki Jožin z bažin. Do tego znane fotki reklamowe, przedstawiające ludzi wszelkich profesji z ruhlami na ręku.
Chociaż wydawania Ruhli NVA i Vopo całkowicie bym nie wykluczał. Volksgiermańcy niekiedy miewali naprawdę pokręcone pomysły