Kupiłem na fali zainteresowania, wsadziłem jeden na pasior, a potem jakoś mi się znudziły i leżą w pudełku. Ale zrobię fotki, bo kolorystycznie są odjechane.
Nawet jeśli Sylwek twierdzi że widziałem to i tak proszę o foty!!!
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#25 Wysłany: 2010-09-06, 22:08
Tyle że moje fotostudio jest napędzane energią słoneczną , mój kalkulator robi poprawne fotki tylko przy dobrym oświetleniu , więc mogę je robić tylko w dzień.
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#27 Wysłany: 2010-09-06, 22:17
Eeee, specjalnie to już nic więcej nie ma, te pozostałe to właściwie znacie, Biedronkowiec, SDW, Citizen i G -coś tam , powinien być jeszcze gdzieś Rosyjski Rekord.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 12 razy Wiek: 66 Dołączył: 03 Lut 2011 Posty: 14654 Skąd: Warszawa
#29 Wysłany: 2017-03-31, 14:06
Prezesowy temat odswieżam, zakurzony wietrzył się cały dzień
Moja małżowina pół roku temu chciała błysnąć i jak stanął jej ulubiony kwarc poszła do pierwszego lepszego bateryjkarza wymienieć baterię. Parę dni temu mówi mi, wiesz dziadowskie mają te baterie, pół roku i zegarek nie chodzi. Coś mnie tknęło, sam nie grzebałem poszedłem do Pana Jana na Wolską, otworzył i
nie kupujcie baterii Energizer i Renata
wylewają, trzeba było nową Rondę kupić
_________________ Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.