Pilotka była, nuras był, dziwoląg (chociaż jaki to tam w sumie dziwoląg) był. Wojak (taki trochę naciągany) był... Garnitura rodzi się w bólach na kiziowisku... Pewnie wyjdzie im coś innego niż planowano, ale jakaś tama garnitura... To nie wiem, czy robienie garnitury ma sens?
Ja bym widział jakiś totalny odpał, ale komercyjnie się raczej nie przyjmie
A może powrót do gazomierza? Miał całkiem sporą grupę zainteresowanych?
A zróbcie jeszcze w ramach akcesoriów takie normalne pudła na zegarki, 12, 24, 36, 48 itd. sztuk, ze szybką i zameczkiem, bo na rynku są albo ciulowe, albo drogie, albo drogie i ciulowe.
+ milion
I nisza do zagospodarowania, gdyby były do Enigmy to bomba. A na cztery też wezmę
Mamy fajowe pudła na 12 sztuk, chłopaki na zlocie widzieli - ale to jest w pytę drogie
Drewno lite, to się wykleja ręcznie, poduszki też są szyte ręcznie ... i się robi cena z dupy. Nie da się tym "konkurować", takie pudło kosztowałoby ze 300 PLN. I do tego wysyłka - a wuj wie ile zniszczą, to duże pudło, puste w środku ... aż się prosi żeby tym rzucić o ścianę
To mamy dla celów ekspozycyjnych na razie tylko...
A może powrót do gazomierza? Miał całkiem sporą grupę zainteresowanych?
Jest fajna koperta 41mm - od Husara Można pokombinować z odczytem godziny - albo dyski z plexi jak w astrographicu, albo coś w stylu gazomierza jak w tym seikaczu co go Pasti kiedyś miał (Seiko discus?). Byłaby taka odjechana quazi-garnitura (bo koperta smukła i w sumie relatywnie niewielka)
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14425 Skąd: Gliwice
#547 Wysłany: 2015-11-17, 20:13
ALAMO, w budżecie ~300zł pudeł na kilkanaście zegarów w porównywalnej jakości wykonania raczej nie ma- wiem, bo szukałem. A nawet jak były jakieś fajne promocje (Deep Blue, Android, Invicta) to wysyłki kurierem od 50$ wzwyż, pewnie właśnie dlatego zeby nie popsuli połowy po drodze....reasumując- myślę, że moglibyście być konkurencyjni
Ostatnio zmieniony przez Machu 2015-11-17, 20:14, w całości zmieniany 1 raz
Witam, mam pytanie co do bransoletki Mesh, którą zamówiłem sobie do swojego P.50 - w jaki sposób da się ją wyregulować na nadgarstek 16,5-17 cm? Czy trzeba "ciąć" druty, czy jest jakiś przyjemniejszy i prostszy sposób?
Pozdrawiam
djdpl, jak w większości meshy trzeba ciąć druty cążkami, w niewielkim stopniu można skorygować długość regulując długość przy za pięciu.
Kurczę, dzięki za informację. Będę musiał skorygować swoje zamówienie na stronie Gerlacha... Lepiej napisać Chłopakom maila czy zadzwonić? Jeszcze towaru chyba nie wysłali, bo Mesha zamówiłem wczoraj wieczorem...